fbpx

Mijn naam is Merle Mudde, de founder van Holland Homestay.
Zoals de naam al zegt richt mijn bedrijf zich op het huisvesten van ‘internationale’ studenten, stagiaires en expats bij mensen thuis.

Wat doen we bij Holland Homestay?

Op dit moment zijn wij actief in Den Haag, Amsterdam, Leiden, Rotterdam en Eindhoven en werken wij samen met verschillende onderwijsinstellingen en bedrijven om hun ‘internationale’ studenten, stagiaires en expats te huisvesten.

Internationale studenten, stagiaires en expats hebben steeds vaker de behoefte om meer contact te hebben met de Nederlandse cultuur, en hoe kan dit nu beter dan bij een gezin thuis een kamer te huren.

Zo ervaren zij de Nederlandse cultuur en ervaren zij een gevoel van veiligheid om bij iemand in huis te wonen.
Want ze zijn immers ver van huis. Als achtergrond heb ik de studie Vastgoed & Makelaardij gevolgd in Eindhoven, en ben ik afgestudeerd in de richting visie en conceptontwikkeling.

Sinds 2012 ben ik actief in het huisvesten en begeleiden van studenten bij mensen thuis. Snel daarna zijn daar ook stagiaires en expats bijgekomen. Ik zie het leven als een opeenstapeling van inzichten en ervaringen en juist de ervaring van een student, stagiaire of expat in huis is iets wat ik meer onder de aandacht wil brengen. Inmiddels heb ik nog twee andere bedrijven opgezet en ben ik trotse moeder geworden van mijn zoon Floris-Julius en werk ik meer op de achtergrond bij Holland Homestay en stuur het team aan.


Het team van Holland Homestay

Bart

Mijn naam is Bart de man van Merle. Omdat wij sinds dit jaar trotse ouders zijn geworden van onze zoon Floris-Julius help ik inmiddels mee met Holland Homestay. Ik verzorg elke dinsdagavond de huisbezoeken bij toekomstige hospita verhuurders.

Willian

Dit is Willian uit Eindhoven. Willian is een goede vriend van Merle en werkt sinds augustus voor Holland Homestay in Eindhoven.

Karin

Karin en haar team nemen elke werkdag de telefoon voor Holland Homestay aan. U kunt Karin aan de telefoon krijgen, of Ingrid, of Zoe. Zij nemen de telefoon gesprekken aan. Elke woensdagavond worden alle emails en telefoontjes behandeld in het telefonische spreekuur.

Inez

Dit is Inez, student en city launcher in Leiden.

Simeon

is Simeon, student en city launcher in Rotterdam.

Eva

Ik ben Eva en ik ben city launcher in Den Haag.