Interview Winnaar ‘Bij ons in de BV’

Inspirerende ondernemers volgen en interviewen! Dat is wat wij bij Holland Homestay interessant vinden!
Zodat we actueel, fris en scherp blijven van wat er nieuw in de markt is en wat wij als organisatie nog kunnen leren.

Vandaag spraken wij Arthur Tolsma.

In 2009, na het winnen van de pitchwedstrijd ‘Bij ons in de BV’ op TV (met deze pitch) zagen 300.000 kijkers hem als een succesvol ondernemer.

Maar toen hij vier maanden later bijna failliet ging voelde hij zichzelf eerder een loser. Na een sanering en uiteindelijk de verkoop van zijn bedrijf is hij nu succesvol met het delen van zijn kennis en ervaring, vooral na de publicatie van zijn boek ‘Startups & Downs’.

Arthur blikt in dit boek terug op de achtbaan die de startup Greetinq is geweest. Hij vertelt over zijn successen, maar ook eerlijk en open over de fouten die hij maakte. Diverse media verhaalden over het boek, o.a. vertelde hij op BNR nieuwsradio en in een openhartig interview in de Metro.

Leuk om te horen is dat hij enthousiast is over het concept Holland Homestay, ook vanwege de vergrijzing die de weg naar het internet met moeite weet te vinden. Klant begeleiding is belangrijk in deze tijd. Hij heeft veel bruibare tips voor ons. Athur attendeerde ons zo op de website: www.higherlevel.nl om ook met andere ondernemers in contact te komen en kennis uit te wisselen, wat juist bij een startent bedrijf zo belangrijk is.

Arthur geeft morgen een pitch workshop bij Seats2meet in Den Haag. Wil je erbij zijn? Laat dan een bericht hieronder achter.

 

Arthur TolsmaArthur TolsmaStartups and Downs